June's Story 

 

Vroeger als kind had ik altijd wel al mijn voorkeur qua kleding, maar pas op de middelbare school is mijn liefde voor mode echt begonnen. In de brugklas is alles super spannend en draag je zo min mogelijk opvallende kleding. Rond de 3e begon ik de 'standaard' kleding saai te vinden en begon ik wat meer mijn eigen style te creëren, een style die nu trouwens heel uiteenlopend kan zijn! Ik hou van stoer en oversized met gave sneakers, maar leuke jurkjes met cowboyboots vind ik ook geweldig. 

Vanaf 2021 begon ik wat meer na te denken wat ik eigenlijk wilde doen na mijn opleiding. Ik heb de opleiding 'gespecialiseerd pedagogisch medewerker' afgerond en ik ben nu ook nog steeds naast June Studio werkzaam in de kinderopvang. Ik doe dit nu met veel plezier, maar weet wel dat mijn toekomst in de mode ligt. Ik had al vaker nagedacht over een eigen onderneming, maar had altijd een beetje get idee dat dat onmogelijk was. 

Op een zonnige dag in april 2022 zat ik met mijn zus en mijn vriend op het terras. We kwamen voor de duizendste keer op het onderwerp dat het mij zo gaf zou lijken om een eigen webshop te hebben. Waarop mijn vriend zei: 'Schrijf je nu gewoon online in bij de KVK!' Ik dacht geen moment na en schreef mij in. Ter plekke hebben wij met z'n drieën de naam 'June Studio' bedacht. Ik heet Jaël Sennah, dus de initialen JS komen terug in mijn eigen naam. Ik vond June altijd een leuke kindernaam en dat is niet het enige verband. Ik ben zelf jarig in juni en de webshop is ook nog eens live gegaan in juni. Een hele speciale maand dus!

Ik hoop heel veel klanten blij te kunnen maken met mijn webshop!

Liefs, 

Jaël Sennah